Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 35

Aktualności

11 Paź

Konkurs o Nagrodę Pratt & Whitney im. Zbigniewa Grabowskiego

Politechnika Rzeszowska, Uniwersytet Rzeszowski oraz Pratt & Whitney Rzeszów S.A. ogłaszają nabór wniosków w kolejnej edycji konkursu o Nagrodę Pratt & Whitney imienia Zbigniewa Grabowskiego.
05 Paź

Studiują na Politechnice Rzeszowskiej, bo chcą mieć dobrą pracę

Wysoki poziom nauczania, ciekawe perspektywy zawodowe i łatwość znalezienia pracy po studiach – właśnie dlatego studia na Politechnice Rzeszowskiej wybrało wielu studentów pierwszych roczników.
 
04 Paź

Semestr w Chinach to niezapomniana przygoda

Termin składania podań upływa 20 października br. o godz. 15:00.
03 Paź

[FOTO] Politechnika Rzeszowska coraz bardziej międzynarodowa

Z roku na rok jest coraz więcej studentów z zagranicy na naszej uczelni. Do tej pory gościliśmy ponad 500 studentów.
 
02 Paź

Ponad 3,8 tys. nowych studentów Politechniki Rzeszowskiej rozpoczęło naukę

Najwięcej chętnych na studia stacjonarne pierwszego roku zgłosiło się na logistykę. Równie obleganymi kierunkami były informatyka oraz finanse i rachunkowość.
29 Wrz

EUROAVIA Rzeszów zwyciężyła w zawodach wielowirnikowców

Drużyna z EUROAVII startowała z wielowirnikowcem, którego pierwowzór skonstruowała na ubiegłoroczne zawody IMAV w Pekinie.
 
27 Wrz

II Ogólnopolskie Warsztaty Formuła Student

Wydarzenie to było jedną z nielicznych okazji, by zobaczyć bolidy Formuły SAE z polskich uczelni na torze wyścigowym.
19 Wrz

[FOTO] Festiwal Nauki z udziałem Politechniki Rzeszowskiej

W G2A Arenie podpisano umowę o współpracy pomiędzy Wydziałem Elektrotechniki i Informatyki PRz a Pratt&Whitney Rzeszów S.A.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję